Hvem er jeg og hvad er det jeg virkelig vil

I en samtale jeg havde med en en ny bekendt, jeg har lært at kende via mit arbejde med ledige i Københavns Kommune, blev jeg stillet spørgsmålet “hvad er du, med dine egne ord?” jeg ved godt, hvad du betød for mig i dine sessioner.

Et godt spørgsmål, som jeg ikke lige stiller mig selv hver dag.

Efter en lille pause og deraf følgende reflektion, kom jeg frem til hvad jeg er i mine egne ord.

Jeg er god til forandringer, jeg er god til at skabe en ny tilstand. At gå fra en tilstand til en anden og få mennesker til at gå med eller endnu bedre, at få dem til at udføre forandringen fordi de ønsker den og ser den bringer dem tættere på de mål de inderst inde har.

Jeg har værktøjerne, jeg brænder for arbejdet med mennesker, jeg har en kæmpe erfaringsbase og vigtigst, det er lykken, at se andre lykkes via deres egne ressourcer med hjælp af mine værktøjer.
Jeg brænder for at skabe forandringer i organisationer, bygge broer imellem mennesker og forretning til glæde og værdiskabelse for alle involverede i processen.

Her sidder jeg så med mine udfordringer, jeg ved faktisk godt jeg er en god coach og mentor, men hvordan får jeg bragt det budskab ud til de mennesker og organisationer der har brug for mine kompetencer og som er villige til at købe ind af dem. Jeg har ikke millioner til TV reklamer og andet smart, mine hjemmesider laver jeg selv, ligeledes min blog og Facebook profil, putter lidt småører i enkelte reklamer og forsøger via netværk, at booste “salgsarbejdet”.

Jeg vil det her og intet skal stoppe mig. Måske skal jeg være tankpasser om natten eller telefon sælger på deltid, eller løse en interim opgave i en begrænset tidsperiode for, at få det til at løbe rundt i starten. Alt det er jeg klar til, jeg vil bare lave min egen lille virksomhed og give det jeg har så meget af til andre.

Jeg vil være den coach du kontakter, når du har det behov det er, at blive hørt og støttet i en forandringsproces.

Gør det du virkelig vil, det gør jeg.